دانشگاه امام صادق عليه السلام

پاسخ گويي به سؤالات داوطلبان تنها از ساعت 8 تا 10 صبح روزهاي شنبه تا چهارشنبه از طريق شماره تلفن 88576031 امکان پذير است

عنوان خبر:  دکتر مسعود درخشان

متن خبر:

دکتر مسعود درخشان

مسعود درخشان در سال 1328 در تهران متولد شد. وي پس از اخذ كارشناسي اقتصاد از دانشگاه تهران در سال 1350 و انتخاب به عنوان فارغ التحصيل ممتاز رشته اقتصاد دانشگاه‌هاي كشور، براي تكميل معلومات دانشگاهي به لندن اعزام شد و مدارك كارشناسي ارشد و دكتراي اقتصاد را از دانشگاه لندن اخذ نمود. در سال 1357 به ايران مراجعت كرد و به تدريس در دانشكده اقتصاد دانشگاه تهران پرداخت.

دكتر درخشان از سال 1370 به عنوان اقتصاددان ارشد دفتر مطالعات انرژي در لندن (I.B.E.S) و عضو هيأت علمي دانشگاه لندن مشغول به كار است. كتاب «اقتصادسنجي» ايشان، در دوره پانزدهم كتاب سال جمهوري اسلامي ايران از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به عنوان كتاب سال برگزيده شد. وی را می‌توان يکی از نظريه‌پردازان اقتصاد اسلامی به شمار آورد.

كوشش‌هاي علمي ايشان در موفقيت دانشگاه‌ها و مراكز علمي جديد ايران مانند دانشگاه امام صادق علیه السلام قابل ملاحظه بوده است و می‌توان ايشان را پایه گذار رشته معارف اسلامی و اقتصاد در اين دانشگاه دانست و با وجود اينکه ايشان هم‌اکنون عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی هستند، تا کنون نيز حضور مؤثر و پررنگی در دانشگاه داشته‌اند.

ت

موضوعات مرتبط:

- آشنايي با رشته معارف اسلامي و اقتصاد

آمار سايت

امروز : شنبه۲/۱۱/۱۳۹۵
  تعداد بازديد تا اين لحظه :

تعداد حاضرين سايت :

آخرين سوال مطرح شده

بنده هزينه ثبت نام را واريز كرده اما موفق به دريافت رمز عبور نشده‌ام و پول نيز به حسابم برگشت نخورده است حالا چه كاري انجام دهم؟
هر بار كه موفق به دريافت رمز عبور نشويد هزينه ثبت نام به حساب شما بر مي‌گردد كه البته ممكن است پيامك آن را دريافت نكنيد. (لغو تراكنش از طريق پيامك از سوي بانك پيامك داده نمي شود) براي اطمينان از بازگشت پول، مي توانيد صورتحساب حساب خود را از بانك يا دستگاه خودپرداز دريافت كنيد. فقط در صورتي كه پس از 24 ساعت نتوانستيد با كد ملي خود مجددا ثبت نام نماييد با شماره 88576031-021 تماس گرفته و جهت دريافت رمز عبور، كد ملي خود را ارائه دهيد.

كليه حقوق اين سايت متعلق به گزينش دانشگاه امام صادق عليه السلام مي باشد.