دانشگاه امام صادق عليه السلام

پاسخ گويي به سؤالات داوطلبان تنها از ساعت 8 تا 10 صبح روزهاي شنبه تا چهارشنبه از طريق شماره تلفن 88576031 امکان پذير است

عناوين مهمترين اخبار

آمار سايت

امروز : سه شنبه۱۱/۶/۱۳۹۳
  تعداد بازديد تا اين لحظه :

تعداد حاضرين سايت :

آخرين سوال مطرح شده

با سلام. من مبلغ ثبت نام را با استفاده از روش پرداخت الکترونیک پرداخت کردم و مبلغ مورد نظر نیز از حسابم کم شد اما بعد از پرکردن اطلاعات هیچ رمز و کد پیگیری به من داده نشد،و وقتی که کد ملی را وارد می کنم با پیام مشخصات شما در سامانه موجود نیست مواجه می شوم. لطفا راهنمایی فرمایید.
سلام. پرداخت مبلغ ثبت نام و ثبت مشخصات در سامانه دو مرحله جداگانه هستند. در صورتی که به هردلیل بعد از واریز مبلغ ثبت نام ، موفق به ثبت مشخصات خود در سامانه نشدید ، می توانید در صفحه اول سامانه ثبت نام، از گزینه « در صورتي که پس از پرداخت الکترونيکي موفق به دريافت کد رهگيرِي نشده ايد اينجا کليک کنيد. » استفاده کنید. در صورتی که بازهم موفق به ادامه ثبت نام نشدید سوال خود را از طریق ایمیل بخش فنی مطرح فرمایید .

كليه حقوق اين سايت متعلق به گزينش دانشگاه امام صادق عليه السلام مي باشد.